EXPERIENCE IS THE TEACHER OF ALL THINGS
-Julius Ceaser

Sunday, April 29, 2007

Blog Penyampai Era - Kudsia Kahar


Tonight kebetulan buka laman web ERA nak tengok tentang Akademi Fantasia selepas upload satu blog. Macam biasa one of the ruangan yang aku suka baca kalau ada blog. So dalam lamanweb ERA itu ada dimuatkan blog penyampai. Dulu aku just browse through dan baca pun tak pernah habis. Just tengok story-story yang menarik saja and baca halfway atau just skip-skip. But before that log in kat Radio Era nak dengan songslah sambil surfing ni.

Kali ini aku baca blog yang ditulis oleh Kudsia Kahar(KK). Ada satu identiti dalam blog KK iaitu setiap blognya diselitkan dengan moral of the story. Bagi saya this is something positive kerana ia berupa nasihat kepada pembaca. KK, Keep it up.

No comments:

AFFILIATION

HolidayCity.com

TESTIMONY OF 1MALAYSIA

1 Malaysia PEOPLE FIRST
These are blogs as proof of the slogan.

Followers

WHAT'S NEW ON THE BLOG FRONT

LIVE COVERAGE

NO COVERAGE AT PRESENT

pic browse

Blog Widget by LinkWithin

BUYING FROM AMAZON?